Comenzile efectuate în cadrul acestei platforme web, sunt adresate persoanelor juridice, distribuitorilor și colaboratorilor TE-MA România. În cazul în care o persoană fizică efectuează comanda unui produs, va fi redirecționată către cel mai apropiat distribuitor/partener . Vă mulțumim!

Angajatul Lunii

TE_MA Romania Angajat 1

Responsabilitate Socială

Compania TE-MA România prin Fundația Sfinții Mucenici Iulian și Iuliana, fundație creată pentru ajutorarea celor aflați în situații de boală gravă sau în situații dificile.

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Oferta TE-MA
Oferta TE-MA
Distribuție
Distribuție
Descarcă catalogul TE-MA
Descarcă catalogul TE-MA
Oferta noastră
Oferta noastră
Program 9:00 - 17:30
Program 9:00 - 17:30
Download App TE-MA
Download App TE-MA

TE-MA România

Fiecare client este o persoană unică, așa sunt și produsele și serviciile pe care le oferim. Produsele noastre sunt orientate spre cererile clienților. Toate produsele noastre sunt concepute pentru a transforma cerințele clienților în realitate , în prezent și în viitor, individuale și unice (TE-MA România). Produsele noastre permit momente de relaxare.

TE-MA România este o companie dinamică ce activează de peste 17 ani pe piața din România, în calitate de producător și importator  de obiecte sanitare, electrice și decorațiuni interioare. Societatea a luat ființă în anul 2000, având ca principal obiect de activitate importul și distribuția națională a produselor tehnica sanitare cu brand-ul TE-MA.